Ny kiropraktorklinik i Stockholm!

Uppdaterad: 3 mar 2019


Kiropraktik STHLM startades i december 2018 av kiropraktorn Gudmundur Birkir Palmason och ligger på Styrmansgatan 7, Östermalm.


Gudmundur examinerades från Skandinaviska Kiropraktorhögskolan 2010 och driver nu en av de största klinikerna på Island. Han har alltid längtad tillbaks til Stockholm så nu har han exspanderad och öppnad sin andra klinik, Kiropraktik STHLM.


På Kiropraktik STHLM jobbar också två andra kiropraktorer, Margrét Ýr Prebensdóttir och Martin Buvall, som har som Gudmundur gått utbildningen vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan.


Största målsättningen hos oss på Kiropraktik STHLM är att kunna erbjuda våra patienter den bästa hjälpen och behandlingar i Sverige. Du som patient ska inte bara känna dig smärtfri, utan uppleva dig omhändertagen och känna en märkbar förbättring i kroppens välmående.  • Lider du av någon slags smärta i kroppens leder eller muskler?

  • Brukar du ha återkommande huvudvärk?

  • Gör det ont i bröstryggen och smärtar när du andas?

  • Har du ett stillasittande jobb och känner dig trött/stel efter en arbetsdag?

  • Smärtar det i knä, höft, eller axel vid en speciell övning?

  • Vill du förbättra träningen?

Oavsätt var du har ont är du välkommen till Kiropraktik STHLM och vi gör allt för att du ska bli smärtfri samt uppnå dina mål! I vår behandling jobbar vi inte bara med smärtan, vi lägger upp ett behandlingsplan som ska hjälpa dig att både förebygga skador och förbättra kroppens rörelseförmåga.

Träning är en viktig del i vår behandlingsplan och i samma lokal finns gymmet Hälsospecialisten där dedikerade personliga tränare jobbar.Kontakta Oss


kiropraktiksthlm@kiropraktiksthlm.com

070-796 84 68

107 visningar

©2018 by Kiropraktik STHLM.